targonca-emailE-mail: targonca-telefonTelefon:(+06 1) 402-4222

Cesab targonca:

Javítás, karbantartás!

TARGONCA SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZEK

Attól a naptól fogva, hogy a Pagát mintegy 20 évvel ezelőtt megkezdte a működését, a professzionális szerviz és szolgáltatás nyújtása a csoport filozófiájának részét képezi.

Targonca akkumulátor szerviz

Mindig is hittünk abban, hogy a vevő befektetését a legoptimálisabb szolgáltatással valamint a targonca akkumulátor élettartamára való odafigyeléssel kell viszonozni. Ezzel az elhivatottsággal a holtidőt és a költségeket minimalizáljuk, a termelékenységet növeljük.
A Pagátnak megvannak az eszközei, hogy biztosítsa ezeket a szolgáltatásokat a telephelyén, valamint 16 mobil szervizállomásán országszerte, melyek néhány órán belül a helyszínre érnek és dolgoznak az Ön targonca akkumulátorán.
A Pagát a targonca szerviz technikusok képzésére is nagy hangsúlyt fektet, biztosítva, hogy ismerjék a jelenleg használt eszközöket és az új modelleket.

Targonca Alkatrészek

A Pagát raktári tartalék targonca alkatrész készletét elismeréssel illetik az anyagmozgató iparágban, tapasztalatainkat évről-évre felhasználjuk az árukészlet frissítésére..

A Pagát több milliós raktárkészletet tart fenn, hogy lefedje mindazon targonca akkumulátor típusokat, melyeknek az országos terjesztőjeként tevékenykedik. Ez az alkatrész készlet biztosítja, hogy a vevő kieső munkaideje meghibásodás vagy javítási munkák esetén többnyire minimális lesz. Ezen kívül az Pagát targonca alkatrész részlege  online kapcsolatban áll a gyártókkal, így naprakész ismeretük van a raktárkészletükről és az alkatrészeket, targonca akkumulátorokat a lehető leggyorsabban és a leghatékonyabb módon tudjuk pótolni.

Targonca akkumulátor javítást illetően javasoljuk lépjen velünk bátran kapcsolatba!

Küldetés

Biztosítjuk, hogy vásárlóinkat a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a legtermelékenyebb és legköltséghatékonyabb anyagmozgató megoldások nyújtásával.

 

Kérje ajánlatunkat!
Cesab targonca szerviz és javítás, rövid átfutási idővel, garanciával! Szervizautónk házhoz megy! Ajánlatkérés
Online Hibabejelentő
Ha meghibásodott Cesab targoncája, online hibabejelentők kitöltésével kérheti segítségünket! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot. Hibabejelentés
Kérdezzen!
Ha targonca javítása és meghibásodása kapcsán bármilyen kérdése van, itt felteheti. Legjobb tudásunk szerint próbálunk segíteni Önnek! Kérdezek!
Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre akciós ajánlatainkért, friss híreinkért!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Visszahívjuk

Kérdése van targonca szervizelésével, javításával kapcsolatban, munkatársunk visszahívja!Részletek

Figyelem!
Az adatvédelmi nyilatkozat elfogadása utána lehet elküldeni a az ajánlat kérést
Jognyilatkozat
Az esetleges elírásokért felelősséget nem vállalunk és az árváltoztatás jogát fenntartjuk